top of page

LOKALER

Wergelandshaugen har nydelige selskapslokaler for ulike arrangementer og møterom i klassisistiske stil i den gamle Sorenskriverboligen. Vi har møterom som passer fra 5 - 18 personer i Spisestuen med møteromsfasiliteter, som skjerm med oppsett for digitalt møte. I de tilhørende stuene kan runde bord settes opp etter ønske, med maks antall på 35 personer ved runde bord i Havestuen, 21 personer i Hjørnestuen og ca. 10 stk. i biblioteket. 

 

Stuene er spesielt velegnet til dåp, konfirmasjoner, bryllup, minnestunder, og feiringer av jubileer.

Vi kan også tilby et større lokale i den moderne kunstlåven tegnet i norsk og nordisk samtidsarkitektur stil. Lokalet er ca. 80 kvm grunnflate og har en takhøyde på 6 m, med plass til ca 70 personer sittende.

Vi tilbyr møteromspakker for dagsseminar, kveldsmøter eller seminar med overnatting, men lunch og middag fra vår kafe/restaurant Amalies Have. Det er gode muligheter for mingling i stuene med utgang til den engelske parken. Vi ha også aktiviter som kunstvandring, balansepark, hagevandringer, guiding på stedet el. Ta kontakt for booking og priser: booking@wergelandshaugen.no.

AMALIES HAVE

Kaféen er åpen hver uke torsdag til søndag fra 11:00- 16:00, utover disse tidene kan lokalet leies. Det er plass til 35 stk ved bord. Lokalet har prosjektor, mikrofon og høytalere.

bottom of page