top of page

UTLEIELOKALER 

Wergelandshaugen kunstsenter ønsker private og næringsliv velkommen

Wergelandshaugen kunstsenter tilbyr utleielokaler i våre lokaler og overnatting våre kunsterboliger. Her kan du holde selskaper, feire bryllup og bursdager, eller ta med kolleger til kurs og konferanse i helt spesielle omgivelser. Sorenskriverboligen er også attraktivt lokale for næringsvirksomhet.
 

Den historiske hagen ligger i tilknytning til sorenskriverboligen, hagen ble anlagt i 1921, og møysommelig restaurert fra gamle bilder. Hagen er en flott ramme rundt de stiligste hageselskaper. Her er det plass til kulturinnslag og arrangementer av alle slag, hagen ligger også i tilknytting til Skulpturparken og vår egen ravineskog.

Sorenskriverboligen ble totalt restaurert i 2017, og brukes i dag som utleielokaler, galleri og museum for Wergelandshaugen Kunstsenter. Du kan også booke deg inn for omvisning etter en tur i vår kafé Amalies Have, som holder til i den gamle stallfløyen i sorenskrivergården. Amalies Have har åpent tor - søndag og kan leies som møterom, små konsterter og selvskaper av alle slag. Her har vi også projektor og sitteplasser for 35 personer.

V
åre kunstnerboliger kan komme og tilbringe en helg eller noen dager. Boligene, med både et og to soverom, har alle eget kjøkken, bad og terrasse. Om du ønsker har vi også mulighet for og levere både frokost og middag på døren, fra vårt fantastiske kjøkken på Amalies Have. Kjøkkenet kan levere alt fra koldtbord til finere middager. På Kunstlåven har vi utstillinger, atile, eventer og selskaper av alle slag. 

Ta kontakt for en hygglig prat om ditt arrangement eller selskap i dag. 

KONTAKT OSS 

Epost: studiowergelandshaugen@gmail.com 

Telefon: 24022405

 

Adresse: Eidsvollbakken 33, 2080 Eidsvoll

ANKOMST 

Vi tilbyr alle våre gjester gratis parkering. Når du kommer til oss kan du parkere bilen og gå gjennom skulpturparken før du ankommer Wergelandshaugen.
Du kan også lade elbil hos oss. 


Det er også enkelt å reise til vårt konferansehotell med kollektivtransport.

bottom of page