top of page

OVERNATTING OG UTLEIE AV LOKALER 

Wergelandshaugen ønsker private og næringsliv velkommen

Wergelandshaugen kunstsenter tilbyr utleielokaler i våre lokaler og overnatting våre mikrohus. Her kan du holde selskaper, konfirmasjon, dåp, feire bryllup og bursdager, ha minnestund eller ta med kolleger til kurs og konferanse i helt spesielle omgivelser. Sorenskriverboligen er også attraktivt lokale for næringsvirksomhet.
 

Den historiske hagen ligger i tilknytning til sorenskriverboligen, hagen ble anlagt i 1921, og møysommelig restaurert. Hagen er en flott ramme rundt de stiligste hageselskaper. Her er det plass til kulturinnslag og arrangementer av alle slag, hagen ligger også i tilknytting til Skulpturparken og vår egen ravineskog.

Sorenskriverboligen ble totalt restaurert i 2018-2021, og brukes i dag som selskaps- og møtelokaler, til kunstutstillinger. Med plass til ca 18 stk rundt langbordet i spisestuen og totalt 60 stk fordelt på runde bord i stuene.

 

Kaféen Amalies Have har åpent torsdag til søndag og kan også leies som møterom, små konserter og selskaper av alle slag. Her har vi også projektor og sitteplasser for 40 personer.På Kunstlåven har vi utstillinger, ateiler, eventer og selskaper av alle slag. 

mikrohusene kan du tilbringe en natt eller noen dager i fullt utstyrte kompaktboliger. Boligene, med både et og to soverom, har alle eget kjøkken, bad og terrasse. Om du ønsker har vi også mulighet for og levere både frokost og middag på døren eller servert i kaféen, fra vårt fantastiske kjøkken på Amalies Have. Kjøkkenet kan levere alt fra koldtbord til finere middager. 

Nytt av året er vår fantastiske friststående vedfyrte badstue med sink badekar for et frisk avkjølende bad.

Ønsker du å se vite mer om historien til Sorenskriverboligen, hagen og se utstillingene kan du booke guidet tur i kafeen eller på mail, tl kr. 100 pr. pers. (gruppe 1200kr) 

Ta kontakt for en hygglig prat om ditt arrangement eller selskap i dag. 

KONTAKT OSS 

Epost: wergelandshaugen@gmail.com 

Telefon: 24022405

 

Adresse: Eidsvollbakken 33, 2080 Eidsvoll

BOOKING AV OVERNATTING I MIKROHUS

ANKOMST 

Vi tilbyr alle våre gjester gratis parkering. Når du kommer til oss kan du parkere bilen nederst i bakken og gå gjennom skulpturparken før du ankommer Wergelandshaugen.
Du kan også lade elbil hos oss, mot betaling. 


Det er også enkelt å reise til Wergelandshaguen med kollektivtransport.

bottom of page