top of page

KUNSTNERBOLIGER

Wergelandshaugen kunstsenter ønsker velkommen til våre svevende mikrohus bygget i nordisk samtidsarkitektur. De bygget med kortreiste og naturvennlige materialer fullt utstyrt kjøkken, bad og soverom. Kunstnerboligene er perfekt for en annerledes helg, mini ferie med din partner eller familie eller kanskje med kolleger på seminar her på Wergelandshaugen Kunstsenter. Du kan også komme og bli en del av felleskapet og bo her i kortere og lengre perioder. Det er kun 10 min gange fra Eidsvoll togstasjon, hvor det tar 10 min til Oslo Airport Gardemoen og 36 min til Oslo S. 

Kunstnerbolig.jpg

Vi har fire kunsterboliger, hvor to har ett soverom med totalt fire sengeplasser og to boliger har to soverom md totalt seks sengeplasser, alle har egen terrasse med dører og vinduer som går fra gulv til tak. Om du ønsker har vi også mulighet for og levere både frokost og middag på døren, eller du kan ordne deg selv.  

Kjøkkenet vårt i Amalies Have som ligger rett over veien kan levere alt fra koldtbord til finere middager. Vi inviterer deg også til å leie våre lokaler til ditt arrangement, da vi har rom til både intime sammenkomster, større middager og selskaper for både private og næringslivet. 

Wergelandshaugen kan tilby:

Frokost, lunch og finere middager, koldtbord, selskap og eventer ta bare kontakt for nærmere avtale.
 

Wifi og video konferanse, med mulighet for private møterom.

 

Kunstnerboliger.jpg

BILDE GALLERI 

KONTAKT OSS 

Epost: wergelandshaugen@gmail.com 

Telefon: 24022405

 

Adresse: Eidsvollbakken 33, 2080 Eidsvoll

ANKOMST 

Vi tilbyr alle våre gjester gratis parkering. Når du kommer til oss kan du parkere bilen og gå gjennom skulpturparken før du ankommer Wergelandshaugen.
Du kan også lade elbil hos oss. 


Det er også enkelt å reise til Wergelandshaugen Kunstsenter med bil og kollektivtransport.

bottom of page