top of page

VIRALE KREFTER PRESSER TIL NYTENKNING

Oppdatert: 28. sep. 2020

COVID -19 og nedstengning av landets kulturscener åpner for nye ideer, som for eksempel å bruke stuene i Sorenskrivervillaen til lydstudio.

Julie Kleive fra bandet July August

Wergelandshaugen har hevet seg rundt og slengt seg på "Brakkesyke-" bølgen. Forrige uke spilte July August inn deler av sitt nye album i hagestuen. Bandet består av Jenny Augusta Enge, Julie Kleive og låtskriver Silje Paulsen. Med seg hadde de også Mats Eilertsen på kontrabass.


Ideen om å ta opp litt lyd i huset kom fra Jenny Augusta, etter at bandet og WH møttes for en prat om mulig livekonsert. Det ble naturlig å ta opp litt musikk i huset før man eventuelt kan setter opp en stream, men sjansene for at det kommer en konsertstream fra WH med July August, er tilstede. Musikerne kunne bekrefte at huset har en god klang, og at flere av stuene vil kunne passe for en konsert. Hvordan det teknisk lar seg gjøre skal WH jobbe videre med, og det er ønsket at også flere band skal kunne komme å streame konserter fra stuene på Wergelandshaugen.


Annicken filmet store deler av innspillingen, slik at bandet har materiale til en mulig musikkvideo og WH fikk testet utstyret til når det blir livesendinger fra huset.


Se en liten videosnutt her


Hjelp gjerne July August til å finansiere resten av plateinnspillingen, og les litt mer om bandet her : Bidra.no

bottom of page