top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

PROGRAM VÅREN 2022


Åpent atelier

Kunstnerne Jim Darbu, Nils Erichsen Martin og Ole Fredrik Hvidsten jobber i Sorenskrboligen kjeller med skulpturer. Leireskulpturene blir laget for å settes ute i en skulpturrute som blir opparbeidet denne våren. Tidspunktet på åpning av stien og avdukingen av skulpturene kommer. Les mer om prosjektet her.


Haico Nitzsche, Irene Nordli, Anita Lykke Hanch-Hansen og Marita Isobel Solberg er de første kunstnerne i residens. De bor og jobber i mikrohusene og kunstlåven etter påske, og holder åpent i sine atelier for publikum 30. april. Tema for residenset er «Posthumanisme».


Afternoon tea

Amalies Have inviterer til Afternoon tea i Sorenskriverboligen noen utvalgte søndager denne våren. Arrangementene er populære, så det kommer flere anledninger til å oppleve dette konseptet både til sommeren og høsten igjen. Les mer om tilbudet her.


Åpningshelgen

Sorenskriverboligen fylte 100 år i 2021, og åpner nå som kunstsenter 6., 7. og 8. mai 2022. I den anledningen blir det arrangert utstillinger, performancer, taler og diskusjoner. Du er hjertelig velkommen til åpningsfesten 7. mai kl: 17:00-23:00


Omvisning

Er du interessert i en omvisning på Wergelandshaugen kan du få det etter avtale, send en

e-post til studiowergelandshaugen@gmail.com.

bottom of page