PRØVESMAKING

Oppdatert: juni 17

VELKOMMEN TIL PRØVESMAKING AMALIES HAVE

Amalies Have ønsker deg som lokal på Eidsvoll velkommen til prøvesmaking. Ettersom åpningen av keféen tar lengre tid enn planlagt, inviterer AH deg til å bli med i prosessen. Kokken jobber med menyen og du kan være med på å bidra, kom innom en av dagene som er satt opp for prøvesmaking, slå av en prat og nyt en smakebit i Amalies Haves herlige omgivelser på toppen av Eidsvollbakken.


DATOER

18., 19. og 20. juni (kl: 12-16)

25., 26. og 27. juni (kl: 12-16)

02., 03. og 04. juli (kl: 12-16)

09., 10. og 11. juli (kl: 12-16)POESI OG MUSIKK

MARGARET SOLBERG

Kommer 20. juni Kl:17:00 og leser opp dikt fra sin nyeste bok. Med seg har hun Wergeland m/ anstand, som består av Even Smith Wergeland og Ane Nydal. For anledningen framfører de låter som knytter seg til tematikk i Margaret Solbergs poesi, av bl.a. Alice in Chains, Radiohead, Steely Dan, Bob Dylan og Jefferson Airplane.

Les mer om arrangementet HER


KUNST I LOKALENE

CATHRINE FINSRUD STUSTAD

Viser vakre arbeider, der hun har studert naturen og det menneskeskapte i området Lier og Drammen. Hun har brukt plantefarging og trykk som egen teknikk. Hun vil være tilstede fredag 18. juni kl 17:00 for å fortelle deg mer om sine arbeider. Les mer om Cathrine HER


BJARNE RØTTERUD

Viser arbeider fra 1990-2000, en lys periode, utstillingen blir vis i sorenskrivervillaen frem til 2022. Under prøvesmakingen vil bildene bli tilgjengelige gjennom omvisninger av huset. Se åpningstider eller ta kontakt for omvisninger. Ler mer HER


SINDRE BRAATHEN, STEIN ARE DAHL OG LILLIAN TØRLEN

Utstillingen er WHs første kuraterte utstilling, der Annicken og Pernille har invitert kjente kunstnere til utstilling i Kunstlåven. Samtidskunsten svarer til samtidsarkitekturen og utformingen av selve bygget. Utsillingen står til slutten av september.


Alle utstillingene er tilgjengelige i helgene Amalies Have holder åpent for prøvesmaking,

eller etter avtale, ta kontakt for omvisning.

SMITTEVÆRN

WH følger kommunale og statlige smitteværnsregler

- Ikke om om du føler deg syk

- Hold deg til oppmerkede plasser

- Følg avstandsanbefalinger


Det blir mulighet for å bidra til mer kunst ved å VIPPSE ønsket beløp til 691600