top of page

KUNSTNER SØKES TIL ATELIERFELLESSKAP

Oppdatert: 29. apr. 2020

Wergelandshaugen søker kunstnere til to Atelierer i 2. etg. á 15 kvm

Foto: Margit Selsjord


Vil du være en del av kunstmiljøet på Wergelandshaugen?


Wergelandshaugen (WH) kunstsenter er under etablering, og søker kunstnere til seks atelierplasser. Etter ønske om flere arbeidsplasser for kunstnere er WH i gang med å utvikle et kunstnermiljø kun 30 min. fra Oslo Sentrum. I de tidligere forlatte lokalene på Wergelandshaugen, Eidsvoll, har initiativtakerne satt i stand seks ulike arbeidsplasser, med tilhørende verksted i kjelleren og prosjektrom på loftet. Huset er fra 1920-tallet og er nylig renovert i tråd med gammel byggeskikk i nasjonalromantisk stil etter arkitekten Eilif Arneberg.

De to atelierplassene i 2. etg. er 15 kvm store og leies ut til en eller flere billedkunstnere i hvert rom. Rommene er malt i antatt opprinnelige farge, og har en fin utsikt utover skogen. Kunstnerne vil få tilgang til huskjøkkenet og WC, samt verksted og prosjektrom om dette er ønsket.

Prisen for hver av atelierplassene er kr. 2500 pr mnd. Dette inkluderer normal strømbruk, i tillegg kommer internett på kr. 250. Fellesverkstedet kan leies etter avtale for kr. 500 pr mnd. Prosjektrommet er et åpent rom på loftet i hovedhuset på 68 kvm, 3 m under taket, og kan leies på dags- eller ukesbasis etter avtale.

Lange leiekontrakter og CV er ønsket. Send søknaden til wergelandshaugen@gmail.com Mer søknaden med "Atelier 2.etg.". Det vil bli holdt visning i januar og intervjuer kort tid etter. Søknadsfrist er satt til 31. Januar 2020. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål.bottom of page