top of page

KUNSTNER SØKES TIL ATELIERFELLESSKAP

Oppdatert: 29. apr. 2020

Kuskeloftet er atelierlokaler for kunstnere som ønsker et rolig og lunt arbeidsværelseVil du være en del av kunstmiljøet på Wergelandshaugen?


Wergelandshaugen (WH) kunstsenter er under etablering, og søker kunstnere til seks atelierplasser. Etter ønske om flere arbeidsplasser for kunstnere er WH i gang med å utvikle et kunstnermiljø kun 30 min. fra Oslo Sentrum. I de tidligere forlatte lokalene på Wergelandshaugen, Eidsvoll, har initiativtakerne satt i stand seks ulike arbeidsplasser, med tilhørende verksted i kjelleren og prosjektrom på loftet. Huset er fra 1920-tallet og er nylig renovert i tråd med gammel byggeskikk i nasjonalromantisk stil etter arkitekten Eilif Arneberg.


Kuskeloftet er rommet over portalen og har husets beste utsikt. Lokalet kan benyttes av en eller to kunstnere som ikke er avhengige av store lokaler for å gjennomføre sine arbeider, men som heller setter pris på intimitet og den gode stemningen i huset. Kunstnerne vil få tilgang til huskjøkkenet og WC, samt verksted og prosjektrom om dette er ønsket.


Lokalet er på ca 35 kvm, gulvareal, med lavt skråtak. Prisen for hver av atelierplassene på kuskeloftet er kr. 1500,- pr mnd. Dette inkluderer normal strømbruk, i tillegg kommer internett på kr. 250,-. Fellesverkstedet er på ca. 80 kvm inkludert minikjøkken, toalett og et lite lager. Det kan leies etter avtale for kr. 500,- pr mnd. Prosjektrommet er et åpent rom på loftet i hovedhuset på 68 kvm, 3 m under taket, og kan leies på dags- eller ukesbasis etter avtale.


Lange leiekontrakter og CV er ønsket. Send søknaden til wergelandshaugen@gmail.com

Merk søknaden med "Kuskeloftet". Det vil bli holdt visning i januar og intervjuer kort tid etter. Søknadsfrist er satt til 31. Januar 2020. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål.bottom of page