top of page

KAI TORMOD HANSEN

Les mer om Kai og hans arbeider på HER på han hjemmesideKai Tormod Hansen fotograferer mye natur og oftest i studio. Det er ofte bilder av de tingene med litt uvanlig form man finner ute og som fanger oppmerksomheten. Gjerne små og unnselige men som har noe ved seg. Blant favorittene er visne liljekonvaller og bregner og lav av ulikt slag. Det er så mange som ikke lenger kjenner navn og utseende på vår vanlige planter. Det å kunne glede seg over den naturen som omgir oss til daglig og ikke bare ha industrielt framstilte blomster i sterke farger som er billige i dagligvarebutikker og hagesentre, bør flere kunne gjøre.Rosene til Jul

Hvordan går det egentlig med de rosene som blomstret ute i sommer i hekker eller i skogen nå som høsten har kommet og jula er nær?

Roser blir jo til nyper men så enkelt er det ikke om man tar seg tid til å se ordentlig etter. Noen ganger blir det så som så med nyper, mens restene av roseblomstene blir stilige. De beskjedne grønne begerbladene bak de fargede kronbladene kan få en flott brunfarge og svinge seg rundt og nærmest pynte seg som julestjerner.

Andre ganger svinger disse bladene seg rett til værs som de danser eller de er ei krone.

Om nypa henger ute helt til adventstiden setter inn så gnager alle slags småkryp litt her og

der på nypa og den kan ble en skikkelig skummel adventsstjerne. Mere passende til Halloween.


Noen ganger snurrer den seg til værs.


De mest beskjedne av de gamle rosene gjemmer seg når vinteren kommer.

bottom of page