top of page

HØSTPROGRAMMET 2020

Oppdatert: 9. des. 2020

Høstprogrammet er en serie med boklanseringer der kunstnere fra det visuelle feltet har vært med på å produsere egne og andres bøker. Felles for boklanseringene, utover visuell kunst som fellesnevner, er at de alle ønsker å lansere bøkene med presentasjon og musikkinnslag samt preformance.


Mer informasjon om hvert enkelt arrangement blir lagt ut fortløpende, så følg med her på hjemmesiden.

10. OKTOBER


Jannecke Lønne Christiansen kommer med boken "Blåtimen". Den har tidligere blitt pressenter ved Galleri Fjordheim nå i august.
6. OG 7. NOVEMBER


Kristin Laberg og Kaja Thoresen har gått sammen om en performance, når Laberg lanserer sin bok "Tankene strekker seg" med tekst og tegninger.

21. OG 22. NOVEMBER


Kunstnernes julemarked blir for første gang arrangert på Wergelandshaugen. Her er det mulig å både se, oppleve og kjøpe kunst, i WHs revitaliserte stallfløy. Ta turen for å bidra til mer kunstproduksjon, eller for et godt stykke god stemning.


Er du kunstner selv og ønsker å booke et bord (250,-) ta kontakt med WH her.
5. DESEMBER


"Fra mirakelet til tempelet" er boken om - Tjue reisende artister i molde gjennom tjue år. Harald Opheim har tatt bildene og Johan Hauknes er forfatter. Boken blir lansert av Solar forlag med Hilde Rognskog. Det vil selvsagt også bli et herlig musikkinnslag, av hvem er fortsatt en hemmelighet, følg med...


bottom of page