top of page

CATHRINE FINSRUD STUSTAD

Oppdatert: 11. nov. 2021

"NATURSKAPT OG MENNESKESKAPT"


UTSTILLINGS AVSLUTTNING 25. NOVEMBER KL 17-21

Cathrine blir det første kunstneren som stiller ut i Amalies Have. Hun jobber med å undersøke naturen, og har i det siste jobbet med plantefarging kombinert med ulike teknikker fra grafikkverdnen. Arbeidene ble tidligere i år vist på Buskerud Kunstsenter.

se: FB- Arrangement

Les mer om Cathrine HERCathrine Finsrud Naturskapt og Menneskeskapt Cathrine Finsrud viser orginalgrafikk i Amalies Have fra18.06 til31.08. Arbeidene er til salg. Cathrine Finsrud jobber med avtrykk av steder og natur med utgangspunkt i stedsutvikling og historie. Serien «Naturskapt og Menneskeskapt» er en kunstnerisk biotop av strandlinja fra Gilhusbukta til Holmen i Drammen. Til dette prosjektet har hun valgt å bruke vannet som hovedingrediens sammen med noen av de mest markante vekstene som er tilstede langs fjorden og historien om den menneskeskapte strandlinja som har utgjort Gilhusbukta siden 1960-tallet. Gilhusbukta slik vi har kjent den, er nå inne i en ny transformasjonsprosess og i løpet av stedsutviklingsperioden vil den forvandles totalt – både over og under vann. Bukta fylles inn og etterhvert vil flere øyer etableres og beboes av mennesker og dyr. Finsrud har arbeidet på området i høst og samlet elementer fra stedet som hun anvender i sine trykke-prosesser. Verkene som vises er gjort i teknikkene monotrykk, botaniske kontakttrykk og linoleumstrykk lagvis på papir.

Cathrine Finsrud (f.1977, Norge) er utdannet MA fra Kunsthøyskolen i Oslo, bor i Drammen og har sitt grafikkverksted på Konnerud. Stustad er aktiv på kunstscenen med deltagelse i gruppeutstillinger som Novemberutstillingen, Østlandsutstillingen og Kunst rett vest. Verkene hennes er innkjøpt av Queen Sonja Printaward og andre private samlinger. Se mer informasjon om kunstneren og prosjektet på hjemmesiden: www.cathi.no


bottom of page