top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

ANAHATA YOGA

Oppdatert: 21. des. 2021

Etter 10 år i et sjarmerende lokale i Eidsvoll Sentrum flytter Anahata Yoga inn til Wergelandshaugen Kunstsenter fra januar 2022. Vi er veldig glade for å flytte inn i et levende og skapende miljø som bokstavelig talt nærer kropp, sinn og sjel.


Anahata Yoga underviser primært i klassisk yoga med fokus på pust, avspenning og oppmerksomhet i tillegg til den fysiske yogaen. På yogaskolen i Eidsvoll blir det i tillegg Vinyasa Yoga, Yin Yoga SPA og ashtanga yoga. Anahata Yoga har kortreiste retretter, helgekurs og yogaferier.


Podkast:

Yoga er kinderegget som ikke inneholder sukker, og som du kan nyte hver dag. Litt yoga i hverdagen gir deg mer ro og tilstedeværelse, økt fleksibilitet og styrket musklatur, og mindre vondt i kroppen.

Men hvordan få tid og rom til å gjøre yoga i en overfylt hverdag? Den nye podkasten til Silje er det nærmeste du kommer å være på et yogakurs og få instruksjon og inspirasjon når du har et ledig øyeblikk til å praktisere.

Om du har 10 minutter eller 1 time får du muligheten til å gå i dybden på temaer som yogisk mat, kontakt med naturen og tips til hvordan du kan gjøre yoga i hverdagen. Trenger du en dybdeavspenning eller pusteøvelse? Lytt til podkasten «Anahata -kortreist yoga» der du lytter til podkast. Vi har også en nyhet på timeplanen: YogArt der vi kombinerer yoga og kunst -dette kurset er inspirert av flyttingen til dere og vi gleder oss stort! Her er litt av infoen om det:


YOGART * - yoga og maling Gjennom en unik kombinasjon av yoga og kreativ aktivitet fri fra krav ønsker vi på dette kurset å gi deg mulighet for hvile og påfyll. Hver kurskveld vil være tredelt. Først en yogaøkt som kan hjelpe deg til økt tilstedeværelse og fokus. Deretter følger ca 1,5 time kreativt arbeid. Til slutt legger vi oss igjen på matta og avslutter med en god avspenning. Det kreative arbeidet vil først og fremst være maling med akrylfarger. Alt utstyr er inkludert. I samfunnet vårt er det mye fokus på å prestere og levere. Dette skaper stress og tar oss bort fra kontakten med oss selv - ofte til en høy pris. Anahatha yoga legger vekt på viktigheten av hvile for å oppnå indre balanse og god helse. Hvile er ikke bare dyp avspenning, men også aktivitet som fremmer avkobling. Kreativt uttrykk kan sette oss inn i et annet modus og derved gi svært god avkobling. Å uttrykke seg kreativt er ikke noe bare kunstnere og profesjonelle har behov for, men en viktig del av det å være menneske. * Yogart er vårt begrep - vi ser at yoga og kreativ aktivitet kan nære hverandre på en god måte og syns navnet passer godt til kurset.

Kursholdere Yoga: Cecilie Thorsdatter

Maling: Aud Rudshagen Silje Sridharana Indreeide anahatayoga.no "Be the change you want to see in the world"

bottom of page